Bra centrala hotell i Barcelona

Vill man bo bra och lyxigt mitt i centrum är Grand Hotel Central ett ypperligt alternativ. Bor man här har man nära till allt. Det mesta ligger på tio minuters gångavstånd så det krävs inte mycket tidsplanerande när det gäller att utforska staden. Oavsett om du åker med din käresta eller med barnen erbjuder hotellet all den nödvändiga service som behövs.

H 10 MontCada är ett annat hotell som ligger i hjärtat av Barcelona. Detta 4-stjärniga hotell ligger runt 1000 kronor natten och erbjuder fräscha rum och en fantastisk utsikt över staden. Om ni bor här så missa inte att ta en drink på takterrassen. En njutning för alla sinnen.

Vill man bo mitt i centrum men inte betala alltför mycket för det, kan ett hotell med lite lägre standard vara lösningen. Det 2-stjärniga hotellet Hotel Condal har rena och fräscha rum med aircondition och extra detaljer såsom designsängkläder och dusch med regnvatten. Bor man här har man nära till allt; stranden, restauranger, klubbar, affärer och kulturella sevärdheter.

Länktips:
Billiga Hotell – Bra jämförelse hemsida för centrala hotell i Barcelona.
Travellink – Lista också bra men billiga boenden i Barcelona.

Ett ännu billigare alternativ, om man vill bo så centralt som möjligt, är Hotel Barbara. Detta hotell har bara en stjärna men håller ändå väldigt god standard och man får mycket för pengarna då det inte kostar mer än att bo på ett vandrarhem. Hotellet ligger mitt i smeten och man har nära till allt. Ett mycket prisvärt alternativ.

Det här inlägget postades i Hotell & Boende. Bokmärk permalänken.