Bra information om hotell i Barcelona

När man bokar hotell i Barcelona bör man tänka på några saker. För det första ska man alltid kolla upp allt om hotellet innan man bokar. Det tillkommer ofta extra kostnader i form av till exempel Internet- eller parkeringskostnader. Det kan också vara andra saker som inte är inkluderat såsom frukost eller till och med sängkläder (oftast på vandrarhem).

Har ni tänkt vara fler än två personer i rummet kan det vara en bra idé att informera hotellet om detta innan ni anländer så att ni inte måste betala för ett extrarum när ni väl är på plats. Man ska också tänka på att hotellrummen är relativt små, så kräver man större utrymme är det bra att kolla hur rummen ser ut innan man bokar. Man ska inte alltid lita på hotellets egen hemsida eller kataloginformation utan helst kolla upp andra källor för att få så objektiv information som möjligt.

För fler tips rekommenderar jag att besöka bloggen Hotell i Barcelona, ta även en koll på Expedia för de har också en hel tips samt bra hotelljämförelse.

Oavsettt standard på hotell brukar personalen alltid vara serviceminden och tillmötesgående. Att läsa recensioner på webben kan vara till god hjälp. På nätet hittar man även en del miniguider, så du kan planera vilka sevärdheter du ska hinna med om du till exempel bokar en weekend – eller kortare resa.

Det här inlägget postades i Hotell & Boende. Bokmärk permalänken.