Hotell i Barcelona

Om du har tänkt åka till Barcelona på semester behöver du inte oroa dig för att hitta passande hotell. Det finns hotell i alla prisklasser och det byggs hela tiden nya hotell vilket gör att konkurrensen hårdnar och priserna pressas. Även om det hela tiden byggs för att mätta efterfrågan kan det under högsäsong vara svårt att hitta lediga rum på det hotell du kanske tänkt dig.

Hotellen ligger utspridda över hela staden och vill du bo centralt får du räkna med att det kostar mer. Det finns också dyra lyxhotell som inte ligger mitt i centrum, men som ändå är väldigt dyra. Detta beror såklart på att komfort och service är något alldeles utöver det vanliga på dessa hotell.

Ett tips är att också ta en titt på Barcelona Portalen – hotell Barcelona som listar många bra hotell och som ligger hyffsat centralt.

Om inte boendet är det viktigaste på resan kan det vara en bra idé att bo på vandrarhem. Det är oftast billigt att bo på vandrarhem och det finns flera stycken inne i stan så att du har nära till allt. Är ni en större grupp som åker kan det vara en bra idé att bo i lägenhet. Då är ni många som delar på kostnaderna och ni kan utnyttja alla faciliteter vilket också ger er mer frihet och pengar till annat.

Det här inlägget postades i Hotell & Boende. Bokmärk permalänken.