Mina tips till de billigaste hotellen i Barcelona

Om man vill bo billigt i Barcelona skulle jag vilja rekommendera några billiga hotell. Ett av dem är Hotel Barbara som ligger mitt i centrala Barcelona där man har nära till allt. Det som gör detta hotellet så prisvärt är inte bara läget utan också standarden på hotellet. Även om det bara har en stjärna bor man i rena, fräscha rum med alla bekvämligheter man behöver.

Ett annat mycket prisvärt hotell är Hotel Pelai 1 som också det ligger mitt i centrum. De fräscha rummen har minibar och kaffe-/tebryggare och är inredda på ett smakfullt och modernt sätt. Huset som hotellet ligger i är ett gammalt charmigt hus som karakteriseras utav ett stort torn. Området är tryggt att vistas i även sent på kvällen, så det är lätt att ta sig ”hem” om man är ute länge på kvällarna.

Vill man bo riktigt billigt kan vandrarhem vara lösningen. Det billigaste alternativet är att då sova i en gemensam sal med andra. Ett billigt, och omtyckt vandrarhem, är Equity Point Centric som ligger väldigt centralt i Barcelona. Det är väldigt rent och snyggt och frukost ingår också i priset. Personalen är väldigt professionell och hjälpsam och hjälper dig mer än gärna. Det finns också gemensamt kök att utnyttja för att hålla nere kostnaderna ännu mer.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.